nlende

Over Gerja


Bij Gerja Helden BV draait alles om de kwaliteit van de gerbera’s en germini’s. Met 35 medewerkers sterk, zijn we iedere dag volop in de weer om de geteelde gerbera’s en germini’s nét zo mooi bij de klant te krijgen, als dat ze bij ons in de kas staan. Dat doen we al sinds 1996, toen Lei Janssen Gerja Helden oprichtte. Na een jarenlange samenwerking met Lei, staat Eric Theunissen vandaag de dag aan het roer. Nog steeds iedere dag op zoek, naar de beste manieren om de wensen van iedere klant te vervullen.

Flexibel en betrouwbaar
We zijn oprecht nieuwsgierig naar uw wensen en behoeften. Want op die wensen en behoeften stemmen wij onze service af! Dat doen we onder andere door verschillende, eigen verpakkingsmethoden, die de prachtige kwaliteit van alle gerbera’s en germini’s waarborgen aan te bieden. Maar ook het tijdstip van afleveren, het plannen van acties en het ontzorgen op het gebied van voorraadbeheer hoort daarbij. U krijgt een prachtig product, op de manier hoe u het wilt én wanneer u het wilt!

 

Gerja-Helden-Eric-Theunissen

Innovatief in teelt en assortiment
Ieder jaar investeert Gerja Helden in de modernste teelttechnieken. Onze omgeving en het milieu gaan ons aan het hart, dus we werken zo duurzaam mogelijk. We zetten bijvoorbeeld zoveel mogelijk biologische bestrijders in om ziektes en plagen te voorkomen. Met een belichtingssterkte van 100 micromol Par en de toegepaste kennis uit “Het nieuwe Telen”, zijn we in staat om jaarrond kwalitatief hoogstaande gerbera’s en germini’s te kunnen leveren!

Ook de gerbera’s en germini’s zelf, zijn continu in ontwikkeling. Jaarlijks, tijdens de teeltwisseling, passen we het assortiment aan naar de actuele vraag van de markt. Vanzelfsprekend staat bij die assortimentskeuze, de kwaliteit voorop.