nlende

De kunst van het verpakken


Verpakken

Gerja Helden heeft diverse mogelijkheden om uw Gerbera’s en Germini’s te verpakken. De verpakkingswensen worden klantspecifiek uitgevoerd. Bekijk hieronder de verpakkingsmogelijkheden:


Doosverpakking

Onze gerbera’s en gemini’s kunnen in de standaard gerbera verpakking verwerkt worden, namelijk de gerberadoos (fustcode 612) en de germinidoos (fustcode 614).

Doosverpakking gerbera's
Doosverpakking germini's

Gebost op water

Vanwege het feit dat we gebruik maken van een bosmachine is het mogelijk dat zowel de gerbera’s als de germini’s op een afgesproken aantal gebost worden en een fust 996 verpakt worden. Standaard worden de germini’s op 20 gebost en in een fust 996 gezet.


Diamond verpakking

De gerbera’s en germini’s kunnen ook op bestelling in de Diamond box verpakt worden. Het grote voordeel van deze verpakking is de geringe kans van beschadiging van de bloem als ook het feit dat de bloem op water staat en zodoende van goede kwaliteit blijft. Bij de gerbera’s staan 3 boxen met elk 15 bloemen in een emmer met opzetstuk (fustcode 996). Bij de germini’s zijn dit 4 boxen met elk 20 bloemen.


Boeketten

Ook het maken van boeketten behoort tot onze mogelijkheden. De samenstelling van deze boeketten en de kleursamenstelling van de emmers wordt in onderling overleg bepaald.